Rólunk

A Z COMP a nemzetközi alkatrészgyártás első független tanácsadó cége, amely az iparág új igényeit kiszolgáló tanácsadói területeket egyszerre tudja biztosítani ügyfelei számára. A Component Management Review, a Component Design Consulting és a Complex Components Production Management szolgáltatások biztosítják a vállalatok zavartalan, folyamatos működését, kiiktatva annak kockázatát, hogy egy hibásan tervezett vagy legyártott szerszám, illetve alkatrész miatt teljes gyártási folyamatok álljanak le, ezzel jelentős kárt okozva a cégnek.

A Z COMP egyedi szakmai tudásának alapja 28 év szerszámkészítési és alkatrészgyártási tapasztalat, amit több piacvezető gyártó cég kiemelt beszállítójaként értek el.

A Z COMP tanácsadási szolgáltatásai a gyártási folyamatok folytonosságát, ezáltal az esetleges leállásokból eredő jelentős imázs- és anyagi veszteség elkerülését célozzák az alábbi területekre fókuszálva:

A Z COMP tanácsadói tevékenységét különböző méretű projektek esetén veszik igénybe hazai és nemzetközi partnereink egyaránt. A három tanácsadási terület alkalmazása nem méret- vagy lokációfüggő, partnereink közös pontját az elvárások jelentik: megfelelő szakmai szinten ellenőrzött, a gyakorlatban is megvalósítható, a legmagasabb költséghatékonyságot biztosító gyártás megvalósítása a saját gyártási folyamatuk optimalizálása és folytonossága érdekében.